VLEES / GEVOGELTE / WILD: |
Varkensgebraad Varkenshaasje Kalkoenfilet Parelhoenfilet Eendenborstfilet Rosbief Lamsfilet Kalfsmedaillon Kalfscarré Lomo Iberico Hert, ree, Everzwijn (seizoen) Konijn in ’t zuur Kalfsblindevinken Kalkoentournedos Rundstournedos Andere… |
SAUZEN: |
Tijmhoningsaus Champignonroom Graanmosterdsaus Rozemarijnmosterdsaus Portosaus Druivensaus Appel-Calvadossaus Vleesjus Sinaasappelsaus Grand veneur Archiduc saus Peperroomsaus Blackwell saus (pickles) Stroganoff Vissaus Witte wijn saus Scampicréme Duglére |
|
VIS: |
Zalm Tongrolletjes Kreeft au four Kabeljauw Zeewolf,… |
AARDAPPELGERECHTEN: |
Verse kroketjes (dienen zelf gebakken te worden) Aardappelgratin Aardappelpuree Groentenpuree (wortel,…) Aardappel – groentengratin Gebakken krielaardappeltjes met fijne tuinkruiden Aardappelgratin met truffel Aardappelpuree met spekjes en prei |
WARME GROENTEN: |
Bloemkoolgratin Spekbonenrolletje Gepocheerd peertje met veenbessen Provençaalse tomaatjes Geglaceerd witloofstammetje Champignons met fijne kruiden Geglaceerde jonge worteltjes Appeltje met veenbessen Spruitjes met spekblokjes en zoete appel Opgebakken groentenmix (venkel, jonge worteltjes, babymais,
raapjes,...) Seizoensgroenten (peultjes, jonge wortelen, boontjes, verse
champignonen,...) Asperges (seizoen) Gestoofde groene boontjes in ‘t zuur Spekboontjes op onze wijze (Gestoofde boontjes met
spekblokjes) |
Minimaal een hoofdgerecht bestaande uit vlees of vis, groentjes en een aardappelgarnituur. Menu vanaf minimum 10 personen!! *Prijsaanpassing 3/9/2021 |