MET VLEES |
|
Koud: | |
Carpaccio van runderhaas - Parmezaan schilfers. |
€ 12.00 |
Gandaham - veldsla vergezeld - pijnboompitten - parmezaanschilfers - balsamicovinaigrette. |
€ 12.00 |
Gandaham - meloen. |
€ 12.00 |
Salade van gerookte eendenborst - dressing van passievrucht. |
€ 14.00 |
Vitello tonnato. |
€ 12.50 |
Raketsla - gerookte eend - witloof - granaatappel/honingdressing |
€ 14.00 |
Carpaccio van asperges - rauwe ham - dressing |
€ 14.00 |
Warm: |
|
|
|
Salade van eendenborstfilet met een frambozenvinaigrette. |
€ 14.00 |
Ravioli van asperge met een truffelsausje |
€ 12.00 |
MET VIS |
|
Koud: | |
Carpaccio zalm - groene asperges - oosterse saus met pindanootjes |
€ 14.00 |
Garnalencocktail |
dagprijs |
Millefeuille van krab - Granny Smith - gerookte zalm |
€ 15.00 |
Gerookte zalm op een bedje van veldsla vergezeld van pijnboompitten, Parmezaanschilfers en een balsamicovinaigrette. |
€ 12.00 |
Gerookte zalmsnoepjes met krab & kerstomaatjes |
€ 15.00 |
Carpaccio van zalm - bietjes Zalmcarpaccio
– mosterd-dille dressing |
€ 14.00 € 12.50 |
Een torentje van fijne boontjes en zure appel met gerookte zalm en een passievruchtendressing. |
€ 12.50 |
Tartaar van gerookte zalm met Gandaham en mangodressing. |
€ 15.00 |
Warm: |
|
Duo van asperges met scampi op Italiaanse wijze. |
€ 14.00 |
Salade scampi - sinaasappel - gemberdressing |
€ 12.00 |
Garnaalkroketjes met een slaatje en een tartaarsausje. | € 12.00 |
Canneloni van zalm en garnalen met een witte wijn saus | € 12.00 |
Kreeft au four. |
dagprijs |
|
|
|
|
|
|
*Prijsaanpassing 4/10/2022 |